Engineering & paneelbouw

Engineering is een niet meer weg te denken schakel in de meet- en regeltechniek.

Bij Numan & Kant werken ervaren engineers die uw technische tekeningen vertalen naar ons technische tekenprogramma E-Plan. Bovendien kunnen onze engineers ook bestaande tekeningenpakketten reviseren. Daardoor zijn uw meet- en regeltechnische schema’s altijd up-to-date.

Paneelbouw doen wij in onze eigen moderne productiewerkplaats in Strijen. Hier bouwen we regelkasten voor klimaat-, bodem-, koel-, energie- en machinebouw installaties. Net zoals uw project is elke regelkast die onze werkplaats verlaat 100% maatwerk: gebouwd volgens het bestek van de adviseur én de wensen van de klant.

De regelpanelen die we bouwen zijn onderdeel van ons totaalproject. Maar ook bouwen we regelkasten voor opdrachtgevers die hun eigen engineering doen en ‘slechts’ de regelkast bij ons afnemen.

Doordat we een prachtige paneelbouw-afdeling hebben kunnen ook FAT-testen op een prettige manier worden afgenomen. Uiteraard kan de software, indien gewenst, alvast geladen worden in de regelaars zodat dit op locatie niet meer hoeft te gebeuren. Hiervoor stellen we onze middelen en werkplaats graag ter beschikking.

Wij beschikken over onze een eigen bestelwagen en bezorgen de regelkasten dan ook met eigen collega’s op locatie. Zo zijn we er zeker van dat de regelkast op een juiste manier wordt getransporteerd en kan onze chauffeur de monteurs op locatie een handje helpen om de regelkast op zijn juiste plek te krijgen.