Over ons

Numan & Kant is uw regeltechnisch dienstverlener gevestigd in Strijen en neemt graag de verantwoording voor het gehele regeltechnische proces.

Wie zijn wij?

Wij bedienen voornamelijk installateurs en eindgebruikers en zijn actief voor high-end kantoorpanden, ziekenhuizen, onderzoeksfaciliteiten en overheden.

Numan & Kant biedt verschillende oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering. Met onze kennis en ervaring van de diverse fabricaten kunnen wij inspelen op een best-fit voor de gevraagde oplossing. Bovendien zijn we merk-onafhankelijk, waardoor we voor elk project maatwerk leveren.

Ons team bestaat uit 65 vaste medewerkers. Een groot deel daarvan is al langer dan 10 jaar in dienst en heeft zich ontwikkeld in alle facetten van gebouwautomatisering. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers betrokken en bevlogen zijn in hun werk. Ze hierin ondersteunen is dan ook een hoge prioriteit voor ons. Dat weerspiegelt ook in de tevredenheid van onze werknemers. In 2022 scoorden wij een medewerkerstevredenheid van 44 (eNPS) punten!

Numan & Kant onderscheidt zich door een sterke projectorganisatie. Graag nemen wij de verantwoording voor het gehele regeltechnische proces, van engineering tot oplevering. Hierbij denken we mee in het ontwerp van de installatie. Numan & Kant beschikt over haar eigen paneelbouw- en regeltechnische bekabelingsploegen en software-afdeling. Dit geeft ons een compleet beeld van de installatie, waardoor snel en gericht kunnen handelen. Ook kan Numan & Kant als regeltechnische partij de regie nemen wanneer het bestaande fabricaat gebouwautomatisering uitgebreid of aangepast moet worden.

Door onze no-nonsense bedrijfscultuur kunt u ervan op aan dat we onze zaken goed geregeld hebben en kunt u de gebouwautomatisering met een gerust hart aan ons uitbesteden. Onze vaste en terugkerende klanten getuigen hiervan.

Missie en visie

Met onze innovatiekracht en gespecialiseerde regeltechnische kennis wil Numan & Kant een onderscheidende rol blijven spelen in de veranderende technische markt van gebouwautomatisering. Numan & Kant speelt in op maatschappelijk zeer relevante thema’s zoals duurzaamheid, gezondheid, veiligheid, digitalisering en comfort, nu en in de toekomst.

Lennart van Egmond – Directeur Numan & Kant

Onze missie

  • Wij overtreffen de verwachtingen van onze klanten
  • Bevlogen medewerkers vormen het hart van ons bedrijf
  • Wij passen bestaande en nieuwe technologie integraal toe
  • Met slimme technologie creëren wij een duurzame werk- en leefomgeving
Meer weten over ons bedrijf, onze mensen of onze diensten en producten?
Neem dan contact op met Lennart van Egmond – directeur Numan & Kant
Mail