Regeltechnische bekabeling

Regeltechnische bekabeling aanleggen is een specialisme. Onze monteurs leggen dagelijks regeltechnische installaties aan en weten daarom precies wat er nodig is.

In een regeltechnisch project zitten de grootste risico's in het aanleggen van de bekabeling. Dit komt doordat er veel uren nodig zijn om deze installatie aan te leggen, maar ook omdat nog niet altijd alle gegevens of vermogens bekend zijn. Daarom is het belangrijk om goede regeltechnische monteurs ter plaatse te hebben, die samen met de w-installateur of eindgebruiker keuzes maken om de voortgang te behouden.

Onze bekabelingsploegen worden aangestuurd door een montageleider. De montageleider bezoekt regelmatig de projecten waar wij actief zijn en kan daardoor indien nodig direct bijsturen. Op deze manier waarborgen wij op verschillende niveaus de voortgang en minimaliseren wij faalkosten.
Nadat de bekabeling is aangelegd, voeren wij een kop-staarttest uit om ervoor te zorgen dat alle kabels correct zijn aangesloten. Wanneer de installatie in bedrijf wordt genomen, is onze chef-monteur vaak aanwezig. De monteur kent immers de installaties het beste en kan gewenste aanpassingen meteen doorvoeren.