Software engineering & inbedrijfstelling

Wij configureren de software voor de regeltechnische installatie zelfstandig. Hiermee werken we met verschillende fabricaten en regelaars die het beste aansluiten op het project.

Onze softwareafdeling bestaat uit software-engineers en inbedrijfstellers. Zij werken nauw samen om de installatie piekfijn inbedrijf te nemen. De software-engineers en inbedrijfstellers gaan dan ook regelmatig samen op pad. Uiteraard kunnen aanpassingen ook op afstand worden doorgevoerd. Hiermee besparen we uren en daarmee ook kosten.

Ook bieden wij een cloudoplossing. Hierbij is het gebouwbeheersysteem van de klant ondergebracht bij een server van Numan & Kant. U heeft slechts een internetaansluiting nodig om uw GBS te zien. De mogelijkheden zijn ontelbaar, denk aan diverse koppelingen met uw ICT-omgeving, waardoor ook automatisch inloggen tot de mogelijkheden behoort. Uiteraard kan ook de GBS-omgeving in uw eigen ICT-omgeving worden opgenomen. We beschikken over de nodige kennis en werken samen met uw ICT-afdeling om dit op een goede en veilige manier te realiseren.